KOTLETI IZ PEĆNICE U SAFTU KOJEG ĆETE OBOŽAVATI

Kotleti iz pećnice u saftu kojeg ćete obožavati recept. Okus ovog safta je savršen, priprema kremandli ili kotleta na ovaj način iz rerne krajnje jednostavna. Siguran sam da ćete ovaj saft iz pećnice pripremati baš često. Nadam se da će recept poslužiti kao ideja za ručak jer zaista ćete se iznenaditi okusom a uopće ne pretjerujemKrmenadle ili kremenadle ne treba tući batom, samo ih posoliti i popapriti te premazati senfom sa obje straneSvaki komad mesa zaliti sa velikom žlicom uljaStaviti peći 20 minuta na 220 CNakon proteka vremena, kotlete okrenuti pa nastaviti peći još 10 minuta na istoj temperaturiZa to vrijeme pripremiti preljev za zaliti meso od; koncentrata rajčice, slatke paprike, glatkog brašna, mješavine začina (ili soli) sjeckanog peršina, češnjaka, kiselih krastavaca, mlake...

 

SLEDEĆA VEST

POZIVAMO VAS DA NAS SE PRIDRUZITE 16 OKTOBRA NA MIHOLJSKO...

Partneri